SAVA platforma interneto puslapio privatumo politika

SAVA platforma rūpinasi Jūsų informacijos apsauga. Mes laikomės Europos Sąjungos Bendrojo duomenų apsaugos reglamento (BDAR) bei kitų įstatymų, saugančių Jūsų informaciją, kurią renkame, naudojame ir saugome savo Bendrovėje.

1. Privatumo politika

Mūsų privatumo politikos atsakys į svarbiausius klausimus apie tai, kaip mes renkame, naudojame ir saugome informaciją apie Jus. Jei turite klausimų, mes esame pasirengę Jums padėti, kaip aprašyta toliau.

Prašome atidžiai perskaityti mūsų Privatumo politikas:

[Privatumo politika interneto svetainės lankytojams]

[Privatumo politika paklausimus siunčiantiems asmenims]

[Privatumo politika kandidatams]

[Naujienlaiškio gavėjų privatumo politika]

2. Mūsų kontaktai

Jei turite klausimų, komentarų ar skundų dėl to, kaip mes renkame, naudojame ir saugome informaciją apie jus, mes esame pasirengę Jums padėti. Jeigu Jums reikalinga pagalba, prašome kreiptis el. paštu info@savaplatforma.lt

3. Mano teisės

Jei norite imtis žemiau nurodytų veiksmų, prašome kreiptis į mus antrame punkte nurodytais kontaktais. Prašome atkreipti dėmesį, jog šioms teisėms taikomos įstatymų numatytos sąlygos ir išimtys:

• pateikti prašymą atskleisti apie Jus turimą informaciją;

• pateikti prašymą ištaisyti turimą informaciją apie Jus;

• pateikti prašymą ištrinti turimą informaciją apie Jus;

• pateikti prašymą apriboti prieigą prie turimos informacijos apie Jus ar jos ištrynimą;

• ginčyti Jūsų informacijos rinkimą, naudojimą ir saugojimą mūsų bendrovėje;

• pateikti prašymą išeksportuoti Jūsų duomenis arba perkelti juos į kitą bendrovę;

• bet kuriuo metu atšaukti duotą sutikimą;

• pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai (daugiau informacijos vdai.lrv.lt).

SAVA platforma privatumo politika interneto svetainės lankytojams

Paskutinė atnaujinimo data: 2021-06-16

SAVA platforma rūpinasi Jūsų informacijos apsauga. Mes laikomės Europos Sąjungos Bendrojo duomenų apsaugos reglamento (BDAR) bei kitų įstatymų, saugančių Jūsų informaciją, kurią renkame, naudojame ir saugome savo Bendrovėje.

1. Kaip turėčiau skaityti šią Privatumo politiką?

Šioje Privatumo politikoje bus atsakyta į svarbiausius klausimus apie tai, kaip mes renkame, naudojame ir saugome informaciją apie Jus. Jei turite kokių nors klausimų arba bet kuri iš šio pranešimo dalis yra neaiški, mes esame pasirengę Jums padėti, kaip aprašyta šios Privatumo politikos 10 skyriuje. Prašome atkreipti dėmesį, kad bet kokia žodžio „mes“ forma šioje Privatumo politikoje reiškia mūsų Organizaciją, kaip nurodyta Privatumo politikos 2 skyriuje.

2. Kas yra atsakingas už mano informacijos apsaugą?

Mes esame: VšĮ „Socialinis veiksmas“

Mūsų juridinio asmens kodas yra: 300078685

Mūsų adresas: Gedimino pr. 26-401, Vilnius

El. pašto adresas: info@savaplatforma.lt

3. Kodėl renkate informaciją apie mane?

Mes teikiame viešą prieigą prie interneto svetainės www.savaplatforma.lt (toliau – „Svetainė“), ją palaikome bei tobuliname. Dėl šių priežasčių mes naudojame slapukus. Daugiau informacijos apie mūsų interneto puslapyje naudojamus slapukus galite rasti žemiau. Mes taip pat teikiama viešą prieigą prie mūsų socialinių tinklų paskyrų šiuose socialiniuose tinkluose: Facebook ir LinkedIn. Šie socialiniai tinklai gali naudoti slapukus ar kitas sekimo technologijas. Daugiau informacijos apie tai galite rasti šių socialinių tinklų privatumo politikose (prašome paspausti ant nuorodų aukščiau, jei norite sužinoti daugiau apie šių socialinių tinklų privatumo nuostatas).

4. Kokią informaciją renkate, naudojate ir saugojate apie mane?

Jums naršant mūsų Svetainėje renkame tik iš joje veikiančių slapukų gaunamus anoniminius duomenis apie Jūsų naršymo mūsų Svetainėje tendencijas, demografinius duomenis.

Jums užsiregistravus į www.savaplatforma.lt mes renkame šiuos duomenis:

Vardą ir pavardę

el pašto adresą

telefono numerį

darbovietės/ ugdymo įstaigos pavadinimas

Šiuos duomenis naudojame šiems tikslams:

5. Ar naudojate slapukus?

Svetainėje www.savaplatforma.lt naudojama „Google Analytics“ – Google, Inc. (toliau – Google) teikiama žiniatinklio analizės paslauga, kuri padeda išanalizuoti, kaip naudojamasi šia interneto svetaine. Šiuo tikslu „Google Analytics“ naudoja slapukus.

Slapukų gauta informacija apie naudojimąsi interneto svetaine – standartinė interneto žurnalo informacija (įskaitant jūsų IP adresą) ir anoniminė informacija apie lankytojo elgesį – perduodama Google ir Google ją saugo taip pat ir JAV esančiuose serveriuose. Prieš išsiunčiant jūsų IP adresą Google, svetainė paverčia jį anoniminiu.

Pagal Google „privatumo skydo“ sertifikavimo tvarką, Google pareiškia, kad ji laikosi ES ir JAV „privatumo skydo“ sistemos reikalavimų. Google gali perduoti „Google Analytics“ surinktą informaciją trečiosioms šalims, kai to reikalaujama pagal įstatymus arba kai tos trečiosios šalys tvarko informaciją Google vardu.

Pagal „Google Analytics“ paslaugos teikimo sąlygas Google nesusies duomenų subjekto IP adreso su jokiais kitais Google turimais duomenimis.

Jei norite atsisakyti „Google Analytics“ slapukų, atsisiųskite ir įdiekite „Google Analytics“ atsisakymo naršyklės plėtinį (angl. Opt-out Browser Add-on). Tai padaryti galite atidarant šią nuorodą: „Google Analytics“ atsisakymo naršyklės plėtinys 

Mūsų svetainėje naudojamų slapukų aprašymai:

Kaip valdyti ir ištrinti slapukus

Kai naudojate naršyklę mūsų teikiamam turiniui pasiekti, galite konfigūruoti savo naršyklę taip, kad būtų priimti visi slapukai, atmesti visi slapukai arba būtų pranešama, kai slapukas atsiunčiamas. Kiekviena naršyklė skirtinga, todėl, jei nežinote, kaip pakeisti slapukų nuostatas, pasižiūrėkite jos žinyno meniu. Jūsų įrenginio operacinėje sistemoje gali būti papildomų slapukų valdiklių. Jei nenorite, kad informacija būtų renkama slapukų pagalba, pasinaudokite daugelyje naršyklių esama paprasta procedūra, kuri leidžia jums atsisakyti slapukų naudojimosi. Norėdami daugiau sužinoti, kaip valdyti slapukus, apsilankykite adresu:

http://www.allaboutcookies.org/manage-cookies/

Tačiau atkreipiame dėmesį, kad kai kuriais atvejais slapukų ištrynimas gali sulėtinti naršymo internete spartą, apriboti tam tikrų interneto svetainės funkcijų veikimą arba blokuoti prieigą prie svetainės.

Mūsų svetainėje gali būti nuorodų į kitų asmenų, įmonių ar organizacijų interneto tinklalapius. Atkreipiame dėmesį, kad Duomenų valdytojas nėra atsakingas už tokių interneto tinklalapių turinį ar jų naudojamus privatumo užtikrinimo principus. Tad jei paspaudę nuorodą iš Duomenų valdytojo interneto svetainės pateksite į kitus tinklalapius, turėtumėte atskirai pasidomėti jų Privatumo politika.

6. Koks yra teisinis informacijos apie mane rinkimo pagrindas?

Mes renkame informaciją apie Jus teisėtai, nes:

• mes turime teisėtą interesą naudoti slapukus, būtinus tinkamam svetainės veikimui (BDAR 6 str. 1 d. f p.);

• mes remiamės Jūsų sutikimu analitinių slapukų naudojimui (BDAR 6 str. 1 d. a p.).

7. Ar dalinatės mano informacija su kitais subjektais?

Informacija galime dalintis su mūsų paslaugų teikėjais, teikiančias mums IT, Svetainės prieglobos (angl. hosting) paslaugas.

8. Kiek laiko saugote informaciją apie mane?

Informaciją susijusią su slapukais saugome iki vartotojo išsiregistravimo datos.

9. Kokių veiksmų galiu imtis dėl savo informacijos Jūsų organizacijoje?

Jei norite imtis žemiau nurodytų veiksmų, prašome kreiptis į mus, kaip tai nurodyta 10 skyriuje. Prašome atkreipti dėmesį, jog šioms teisėms taikomos įstatymų numatytos sąlygos ir išimtys.

• Pateikti prašymą susipažinti su turima informacija apie Jus, jei tvarkome Jūsų asmens duomenis, iš kurių galime nustatyti Jūsų tapatybę;

• pateikti prašymą ištaisyti ar papildyti turimą informaciją apie Jus;

• pateikti prašymą ištrinti apie Jus, kai:

• Jūsų duomenis tvarkome neteisėtai;

• Jūsų duomenys tvarkomi mūsų teisėto intereso pagrindu ir Jūs nuginčijate mūsų teisėtą interesą;

• Jūsų duomenys nebėra reikalingi, kad būtų pasiekti tikslai, kuriems jie buvo renkami;

• mums taikoma teisinė prievolė ištrinti informaciją apie Jus;

• pateikti mums prašymą apriboti apie Jus turimos informacijos tvarkymą kai ginčijate duomenų tikslumą, nesutinkate, kad būtų ištrinti neteisėtai tvarkomi Jūsų duomenys, ar duomenų Jums reikia, siekiant pareikšti, vykdyti arba apginti teisinius reikalavimus;

• nesutikti su Jūsų informacijos rinkimu, naudojimu ir saugojimu mūsų bendrovėje, kai tvarkydami Jūsų duomenis vadovaujamės teisėtų interesu kaip duomenų tvarkymo pagrindu;

• pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai (daugiau informacijos vdai.lrv.lt).

Atkreipiame dėmesį, kad Jūs negalite pasinaudoti šiomis savo teisėmis:

• teise į asmens duomenų perkeliamumą – šia teise pasinaudoti negalite, nes jūsų asmens duomenys yra tvarkomi dėl mūsų teisėtų interesų (BDAR 6 str. 1 d. f p.). Teise į asmens duomenų perkeliamumą galima pasinaudoti tais atvejais, kai tenkamos abi šios sąlygos:

• savo asmens duomenis pateikėte susistemintu, įprastai naudojamu ir kompiuterio skaitomu formatu.

• duomenys tvarkomi sutikimo pagrindu (BDAR 6 str. 1 d. a p.) arba siekiant sudaryti ar įvykdyti su Jumis sudarytą sutartį (BDAR 6 str. 1 d. c p.).

10. Kaip galite man padėti?

Jeigu Jūs turite klausimų, komentarų ar nusiskundimų, susijusių su tuo, kaip mes renkame, naudojame ir saugome duomenis apie Jus, mes esame pasirengę Jums padėti. Jei Jums reikalinga pagalba, prašome kreiptis į mus el. paštu info@savaplatforma.lt

Norėtumėte tapti SAVA platforma partneriu/e? Turite kitų klausimų? Parašykite mums!