Įgūdžių savanorystė įmonių savanoriams

Įmonių savanorius galite pasitelkti ne vien tik savo organizacijos savanoriams skirtose veiklose bei tik komandiškose veiklose, tačiau ir įgūdžių savanorystėje per nuotolį ir gyvai! Siūlome šias sritis, kuriose galbūt įžvelgsite poreikį savanoriams ir savo organizacijoje: 

NUOTOLINĖS SAVANORYSTĖS GALIMYBĖS

 

Komunikacijos planas arba turinio kalendorius:
Puikus projektas bet kuriai įmonei, turinčiai rinkodaros skyrių! Turinio kalendoriaus kūrimas gali padėti papasakoti savo istoriją ir didinti savo misijos žinomumą. Toks projektas taip pat yra puikus būdas pasiūlyti įmonei nuotolinės savanorystės galimybę.

Skaitmeninės rinkodaros ekspertų konsultacija:
Skaitmeninės rinkodaros kanalai yra vienas veiksmingiausių būdų pasiekti savo tikslinę grupę, tačiau skaitmeninės rinkodaros patirtis yra brangus išteklius, kurio daugelis mažesnių organizacijų negali sau leisti.

 

Tinklaraščio įrašas:
Rinkodaros specialistai žino, kad turinys yra karalius, todėl jei turite tinklaraštį, tai dar viena puiki savanorystės galimybė, nes daugiau turinio niekada nėra blogai. Galite pradėti tik nuo vieno tinklaraščio įrašo, o jei savanoriui(ei) patiks, tai galės tapti reguliaria savanoryste?

 

Interneto svetainės apžvalga:
Paprašykite įmonės savanorių trumpą apžvalgą ir patarimus kaip tobulinti interneto svetainės parametrus –  bendras funkcionalumas, patogumas, prieinamumas, našumas ir suderinamumas ir t.t.

 

Stebėsena ir vertinimas:
Konsultacija dėl žmogiškųjų išteklių politikos – juk turime nuolatinę darbuotojų kaitą.

 

Projekto planavimas:
Projekto planavimas yra labai svarbus norint įgyvendinti projektus ekonomiškiausiu ir efektyviausiu būdu. Taigi, jei įmonė turi operacijų komandą, kodėl gi neapsvarsčius pasiūlyti pasidalinti patirtimi apie projektų planavimą?

SAVANORYSTĖ GYVAI

 

Metinis apsitvarkymas:
Viena populiariausių savanorystės įmonėms sričių – aplinkos tvarkymas – nuo medelių genėjimo, sodinimo, kiemo tvarkymo, ar aikštelės atnaujinimo – veikla sukurianti matomą rezultatą ir suteikianti judėjimo džiaugsmą – peržvekite, kurią vietą reikia suremontuoti ar jau seniai laukia tvarkymo ir pirmyn!

 

Pagalba renginio metu:
Galbūt ketinate rengti masinį vakarėlį, labdaros vakarą ar kitą bendruomenės šventę ir reikalingos rankos prižiūrėti tvarką, vesti renginį, koordinuoti kitus savanorius, galbūt tai galimybė?

 

Šventinė dovana:
Ne už kalnų ir gražiausios metų šventės. Ketinate ruošti rankų darbo dovanas, ar pastiprinti finansus parduodant savo produkciją? Tai puikus būdas įtraukti personalą į savanorišką veiklą ir padidinti tempą nenukreipiant organizacijos resursų nuo pagrindinės misijos.

 

Paramos rūšiavimas ir pakavimas:
Galbūt Jūsų bendruomenėje yra stokojančių, kuriems įmonės kolektyvas galėtų surinkti paramą, ją išrūšiuoti, supakuoti ir įteikti? Jūs galite pateikti poreikius, o įmonės savanoriai surinkti?

Norėtumėte tapti SAVA platforma partneriu/e? Turite kitų klausimų? Parašykite mums!